IJsselloop Deventer

Bedrijvenloop

Bedrijventeam_Witteveen+BosDe IJsselloop Deventer staat niet alleen open voor individuele deelnemers. Bedrijven en andere organisaties kunnen zich inschrijven als team(s). Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen (medewerkers van het bedrijf of de organisatie). De drie snelste lopers bepalen de eindtijd van het team. Het snelste team ontvangt als beloning een wisselbokaal.

Om gemengde teams en damesteams gelijke kans te geven ten opzichte van herenteams wordt de tijd van vrouwelijke teamleden met 10% verminderd. Overigens telt ook je individuele prestatie in het afstandsklassement.

Alle afstanden staan open voor bedrijventeams, dus de Salland Zorgverzekeringen 5 km., de Witteveen+Bos 10 km. en de Dimence 15 km. Voor alle afstanden geldt dat iedereen uit een team dezelfde gehele afstand loopt. Er is dus geen sprake van een estafette, wat enkele jaren geleden bij de langste afstand het geval was.

Behalve een sportieve concurrentiestrijd is het bovenal een gezellig een collegiaal event. Voorafgaand aan de start kun je als team op de foto in de Boreeltuin. Na afloop kun je nog even gezellig met elkaar napraten en netwerken in de bedrijventent. De inschrijfkosten bedragen € 115,- per team, hier zijn 12 consumptiebonnen bij inbegrepen.

Inschrijving bedrijventeams

De procedure voor het inschrijven van bedrijventeams is als volgt.

  • Je meldt je bedrijf aan via het inschrijfformulier. Geef het aantal teams per afstand aan.
  • Na het versturen hiervan ontvang je een bevestigingsmail.
  • Op basis van je aanmelding zullen wij een unieke persoonlijke toegangscode aanmaken en je hierover een e-mail sturen.
  • Via deze toegangscode kan je nu zelf de teams samenstellen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) zolang de inschrijving geopend is. (t/m zaterdag 23 maart 2018 23:59 uur).

GoalPromotions_croppedHeb je al gedacht aan een fraai sportshirt voor je bedrijfsteam? Van een standaard, met of zonder logo, tot een geheel customized shirt…onze sponsor Goalpromotions denkt graag met je mee. Interesse? Bel 0570-616396 of mail naar info@goalpromotions.com. Je bent ook altijd welkom in de showroom aan de Hanzeweg in Deventer.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero