IJsselloop Deventer

Goede doel 2017: Fonds Kinderhulp

Goede doel 2017: Nationaal Fonds Kinderhulp

Logo Nationaal Fonds Kinderhulp

Naast een mooi hardloopevenement organiseren, vinden we het ook belangrijk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Daarom koppelen we elk jaar een goed doel aan de IJsselloop. Het goede doel van de 12e editie van de IJsselloop is Nationaal Fonds Kinderhulp, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Deventer.

 

jongens-voetballen-dankzij-fonds-kinderhulp1 op de 8 kinderen groeien in Nederland in armoede op

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Simpele dingen zoals een dagje uit, opleiding of sporten zijn voor hen niet altijd vanzelfsprekend. Dankzij alle fantastische mensen die het fonds ondersteunen hebben ze 927 kinderen kunnen helpen in 2016 door (een deel van) hun sportcontributie en benodigdheden te financieren. Ook in de regio Deventer!

Help jij ook mee? 

Je kunt het Nationaal Fonds Kinderhulp ondersteunen door een extra bijdrage over te maken bij de inschrijving van de IJsselloop. In dit filmpje legt Nationaal Fonds Kinderhulp uit hoe belangrijk jouw bijdrage is!

zwemles-voor-elk-kind-mogelijk-maken

Op zondag 9 april 2017 reiken we op het podium waar ook de winnaars van de verschillende afstanden een medaille krijgen, een symbolische cheque uit aan Nationaal Fonds Kinderhulp.

Namens Nationaal Fonds Kinderhulp vast veel dank voor je bijdrage!

 

 

Stichting IJsselloop ondersteunt graag een doel in de regio dat betrekking heeft op mensen voor wie meedoen aan een hardloopevenement niet vanzelfsprekend is. Het goede doel van 2016 was Vluchtelingenwerk Oost Nederland.
Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero