IJsselloop Deventer

Bedrijvenloop

Samen met je collega’s meedoen met de IJsselloop? Dat kan!

Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven als team(s). Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen (medewerkers van het bedrijf of de organisatie). De drie snelste lopers bepalen de eindtijd van het team. Het snelste team ontvangt als beloning een wisselbokaal. Om gemengde teams en damesteams gelijke kans te geven ten opzichte van herenteams, wordt de tijd van vrouwelijke teamleden met 10% verminderd. Overigens telt ook je individuele prestatie in het afstandsklassement. Alle afstanden staan open voor de bedrijventeams. Iedereen uit een team loopt dezelfde afstand. Er is dus geen sprake van een estafette, wat enkele jaren geleden bij de langste afstand het geval was.

Vergeet niet een mooie teamfoto te laten maken!

Behalve een sportieve concurrentiestrijd is de IJsselloop vooral een gezellig een collegiaal event. Voorafgaand aan de start kun je als team op de foto in de Boreeltuin. Sportbedrijf Deventer biedt de teamfoto aan en Patty Peppe is de fotograaf.

Na afloop kun je nog even gezellig met elkaar napraten en netwerken in de bedrijventent. De inschrijfkosten bedragen € 125,- per team, dit is incl. 12 consumptiebonnen.

Inschrijving bedrijventeams

De procedure voor het inschrijven van bedrijventeams is als volgt.

  • Je meldt je bedrijf aan via het inschrijfformulier. Geef het aantal teams per afstand op.
  • Na het versturen hiervan ontvang je een bevestigingsmail.
  • Op basis van je aanmelding zullen wij een unieke persoonlijke toegangscode aanmaken en je hierover een e-mail sturen.
  • Via deze toegangscode kan je nu zelf de teams samenstellen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) zolang de inschrijving geopend is (t/m zaterdag  26 maart 2022).

GoalPromotions_croppedHeb je al gedacht aan een fraai sportshirt voor je bedrijfsteam? Van een standaard, met of zonder logo, tot een geheel customized shirt; onze sponsor Goalpromotions denkt graag met je mee. Interesse? Bel 0570 – 61 63 96 of mail naar info@goalpromotions.com. Je bent ook altijd welkom in de showroom aan de Hanzeweg in Deventer.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero