IJsselloop Deventer

Sponsoring

Atletiekvereniging ‘AV Daventria 1906’, organiseerde in 2006 voor het eerst de IJsselloop Deventer. Inmiddels is de IJsselloop uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Deventer. Met jaarlijks vele duizenden lopers en tienduizenden bezoekers verandert de binenstad van Deventer en het buitengebied voor een dag in een prachtig hardloopparcours.

Een succes, dankzij uw steun!

Namens 7.000 lopers bedankt!

Dit alles was niet mogelijk zonder de steun van het bedrijfsleven in en rond Deventer. En die steun is niet alleen financieel.
Tal van bedrijven ondersteunen de IJsselloop materieel en organisatorisch.  Sponsoring van de IJsselloop betekent het mede mogelijk maken van een prachtig evenement en het stimuleren van sportief bezig zijn. Tegelijk profileert uw organisatie zich in tal van uitingen als een energiek en sportief bedrijf.

Kortom: een uitgelezen mogelijkheid om als sponsor te kunnen zeggen:
“Partners van de IJsselloop presteren beter!”

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. We hebben een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld, maar uiteraard is er ruimte voor uw wensen, ideeën en suggesties. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Foto: Arch – Eigen werk, Publiek domein

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero