IJsselloop Deventer

Kom aanmoedigen!

Doe jezelf niet mee aan de IJsselloop?  Kom dan vooral op zondag 10 april al die lopers aanmoedigen! Familieleden, vrienden, of gewoon omdat de IJsselloop ook een heel sfeervol evenement is.

Waar moet je zijn?

Rob Voss Fotografie - Deventer - IJsselloop 2015. (Foto Rob Voss - www.robvoss.nl) Foto's zijn eigendom van fotograaf Rob Voss. De foto's mogen niet zonder toestemming van de fotograaf gebruikt worden. In elk geconstateerd geval van misbruik zal een gerechtelijke procedure worden gestart. (Foto Rob Voss - www.robvoss.nl)

Om te beginnen vanaf 11.00 uur op de Bokkingshang, de Wellekade of de Brink waar kinderen in verschillende leeftijdscategorieën één of twee kilometer gaan rennen vanaf de Verzetslaan/Houtmarkt over de Bokkingshang naar de Wellekade en de finish op de Brink. Let op! De prijsuitreiking vindt dit jaar weer plaats op de Brink om 12.15 uur.

Om 12.00 uur beginnen de lange afstandslopers met hun 15 km vanaf de Verzetslaan. Via de Wilhelminabrug maken ze vervolgens een rondje door de uiterwaarden om dan via de spoorbrug en de Welle weer richting de Wilhelminabrug komen om dan aan hun 2e ronde te beginnen om ten slotte te finishen op de Brink. Verwachte finishtijd van de eerste lopers vanaf 12.45 uur. Prijsuitreiking bij de Boreel: 13.45 uur.

Om 13.15 uur beginnen de lopers aan de 10 km met hun ronde over de Wilhelminabrug, de uiterwaarden en via de spoorbrug en de Welle richting de Brink. De eerste lopers verwachten we daar rond 13.45 uur. Prijsuitreiking bij de Boreel: 14.45 uur.

En tenslotte start om 14.30 uur de Salland Zorgverzekeringen 5 km. De snelste lopers zullen er iets meer dan een kwartier over doen. Prijsuitreiking bij de Boreel: 15.30 uur. Aansluitend maken we bekend welk bedrag er is ingezameld voor Stichting Rechtop.

Alle lopers kunnen uw steun goed gebruiken!!

Niet alleen de snelle lopers kunnen je aanmoedigingen goed gebruiken. Ook al die andere duizenden lopers die er wat langer over doen kunnen je steun goed gebruiken!

Led-schermen

De hele IJsselloop is ook te volgen via twee grote led-schermen op de Brink en bij de Boreel. Regelmatig zal geschakeld worden tussen de diverse locaties.

Bereikbaarheid

Het wordt gezellig druk in de stad. Er doet weer een groot aantal deelnemers mee aan de IJsselloop en het is koopzondag in Deventer. In verband met de bereikbaarheid adviseren wij iedereen zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Start- en finish zijn op loopafstand van NS station Deventer en het busstation. Kom je toch met de auto, kijk dan even bij Parkeren voor de aanbevolen parkeerplaatsen.

Veiligheid

warning-145066_640Het parcours is tijdens de IJsselloop voor de lopers en hun begeleiders. Voor de veiligheid van de lopers en van jezelf willen we graag de volgende spelregels afspreken:

  • Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars en de organisatie!
  • Als er hekken staan, blijf dan achter die hekken.
  • Houd het parcours vrij voor de lopers en hun begeleiders.
  • Tussen de afstanden door kun je veilig oversteken, maar kijk daarbij goed uit!
  • Ga voor het aanmoedigen niet op een rijbaan staan!
  • Kalk geen aanmoedigen op het wegdek.

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero