IJsselloop Deventer

Goede doel 2022: Project Gezonde leefstijl

Naast een mooi hardloopevenement organiseren, vinden we het ook belangrijk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Daarom koppelen we elk jaar een goed doel aan de IJsselloop. Het goede doel van de 15e editie van de IJsselloop is het Deventer project Gezonde Leefstijl.

 

STICHTING RECHTOP

In aanloop naar onze jubileumeditie steunen we met onze deelnemers het Deventer project Gezonde Leefstijl en Stichting Rechtop.

Inzet is circa twaalf mensen die het lastig vinden om op eigen initiatief te beginnen met een gezonde leefstijl, stap voor stap in beweging te krijgen. Iedere deelnemer kan dat op zijn eigen niveau en tempo doen. Gezondheid wordt daarbij breed bekeken: het gaat om bewegen (bijvoorbeeld wandelen en/of sporten), maar ook om zaken als voeding en gedrag.

De deelnemers krijgen van Valentijnsdag tot eind mei een waardevol programmaaangeboden waarmee ze hun gezondheid heel gericht kunnen bevorderen. Meer info via www.rechtop.nu

Help jij ook mee?

Je kunt Gezonde Leefstijl ondersteunen door een extra bijdrage over te maken bij de inschrijving van de IJsselloop. Vast heel veel dank voor je bijdrage. En weet je wat leuk is, je kund de deelnemers aan Gezonde leefstijl tijdens de IJsselloop ontmoeten en aanmoedigen. Ze gaan zich via de clinics bij Daventria voorbereiden en doen op 10 april als team aan de IJsselloop mee.

Tijdens de IJsselloop reiken we op het podium een symbolische cheque namens jullie uit aan de deelnemers van Gezonde Leefstijl.

Meedoen aan gezonde leefstijl?

Ken je iemand of wil je zelf meedoen aan het project? Dat kan. Ga naar www.rechtop.nu voor alle info. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen en vol = vol.

Goed initiatief!

Wist je dat er op eigen initiatief ook goede doelen worden ondersteund door onze deelnemers? Lees er meer over op www.ijsselloop.nl/goed-initiatief.

De deelnemers aan de IJsselloop ondersteunen ieder jaareen doel in de regio dat betrekking heeft op mensen voor wie meedoen aan een hardloopevenement niet vanzelfsprekend is. De afgelopen jaren zamelden de lopers geld in voor:

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero