IJsselloop Deventer

Goede doel 2019: Stichting Bo Minnée

Naast een mooi hardloopevenement organiseren, vinden we het ook belangrijk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Daarom koppelen we elk jaar een goed doel aan de IJsselloop. Het goede doel van de 14e editie van de IJsselloop is Stichting Bo Minnée.

 

Het is niet uit te leggen wat het met je doet als je kind ziek word.
Al helemaal niet uit te leggen als je de diagnose krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is.
Bo voerde een strijd van 1,5 jaar voordat ze 27 februari 2014 overleed.

Naast de persoonlijke zorgen krijg je als gezin te maken met allerlei bijkomende kosten. Bijvoorbeeld de reis- en verblijfskosten rondom de vele ziekenhuisbezoeken. Om niet te spreken van noodgedwongen minder werken of zelfs helemaal moeten stoppen met werken.

Stichting Bo Minnee heeft zich ten doel gesteld om tenminste de financiële zorgen enigszins te verlichten voor gezinnen met de laagste inkomens. Ondersteuning kan financieel zijn, maar ook een materiële bijdrage in de vorm van een rollator of simpelweg een warme winterjas.

Help jij ook mee?

Al een aantal jaren nemen er lopers aan de IJsselloop deel om op die manier geld in te zamelen voor Stichting Bo Minnée. Dit jaar willen wij hen een steuntje in de rug geven. Je kunt Stichting Bo Minnée ondersteunen door een extra bijdrage over te maken bij de inschrijving van de IJsselloop.

Tijdens de IJsselloop reiken we op het podium waar ook de winnaars van de verschillende afstanden een medaille krijgen, een symbolische cheque uit aan Stichting Bo Minnée.

Namens Stichting Bo Minnée vast veel dank voor je bijdrage!

Goed initiatief!

Wist je dat er op eigen initiatief ook goede doelen worden ondersteund door onze deelnemers? Lees er meer over op www.ijsselloop.nl/goed-initiatief.

De deelnemers aan de IJsselloop ondersteunen ieder jaareen doel in de regio dat betrekking heeft op mensen voor wie meedoen aan een hardloopevenement niet vanzelfsprekend is. De afgelopen jaren zamelden de lopers geld in voor:

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero