IJsselloop Deventer

Goede doel 2018: Stichting Leergeld Deventer

Logo_Leergeld_slogan_CMYK

Naast een mooi hardloopevenement organiseren, vinden we het ook belangrijk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Daarom koppelen we elk jaar een goed doel aan de IJsselloop. Het goede doel van de 13e editie van de IJsselloop is Leergeld Deventer.

 

Leergeld laat alle kinderen meedoen

jongens-voetballen-dankzij-fonds-kinderhulpIn Deventer wonen ongeveer 2100 kinderen in een gezin met een zeer laag inkomen. Leergeld Deventer zet zich in om ervoor te zorgen dat ook deze kinderen mee kunnen doen.

Het gaat daarbij om dingen die voor de meeste mensen vanzelfsprekend zijn. Meedoen met sport, muziek of dans bijvoorbeeld.

Ook wij vinden dat activiteiten als sport voor alle kinderen toegankelijk moeten zijn. Daarom dragen we hier graag aan bij.

Help jij ook mee?

Je kunt stichting Leergeld Deventer ondersteunen door een extra bijdrage over te maken bij de inschrijving van de IJsselloop.

zwemles-voor-elk-kind-mogelijk-maken

Op zondag 8 april 2018 reiken we op het podium waar ook de winnaars van de verschillende afstanden een medaille krijgen, een symbolische cheque uit aan Leergeld Deventer.

Namens Stichting Leergeld Deventer vast veel dank voor je bijdrage!

Goed initiatief!

Wist je dat er op eigen initiatief ook goede doelen worden ondersteund door onze deelnemers? Lees er meer over op www.ijsselloop.nl/goed-initiatief.

 

Stichting IJsselloop ondersteunt graag een doel in de regio dat betrekking heeft op mensen voor wie meedoen aan een hardloopevenement niet vanzelfsprekend is. Het goede doel van 2016 was Vluchtelingenwerk Oost Nederland. In 2017 zamelden de lopers geld in voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren

Ontwerp: Multi-graphic | Technische realisatie: Remco Siero